permanente make-up

Permanente make-up

Dit is een voorbeeldpagina. Deze pagina kan worden gevuld met tekst en een afbeelding. Er kan zoveel tekst geplaatst worden als je zelf wilt en je kunt de pagina opmaken net als in een Word-document. Het voorbeeld wat we hieronder hebben gemaakt, laat een aantal mogelijkheden zien:

Permanente make-up


Wenkbrauwen
Wenkbrauwpigmentatie is een perfecte oplossing voor als je het lastig vindt om een gelijkmatige wenkbrauwlijn te tekenen of als uw wenkbrauwen door te veel epileren uit model zijn geraakt. Ook littekens in je wenkbrauwen kunnen worden gecorrigeerd.

Eyeliners
Permanente eyeliner maakt je ogen sprekender en geeft je een volle oogopslag. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw make-up uitloopt. De eyeliner wordt aangebracht tussen je wimperhaartjes.

Lipcontouren
Lipcontouren geven je lippen een extra accent en zorgen ervoor dat je lippenstift nooit meer uitloopt tussen de plooitjes van uw mond. Ook is het een goede manier om uw lippen op natuurlijke wijze voller te laten lijken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en effecten.

Kijk hier voor de tarieven voor Permanente make-up
 


MEER WETEN? 

Laat het ons gerust weten als je nog vragen hebt over deze behandeling.  Tel: 026 30 200 55 .

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak maken kan telefonisch of via onderstaand reserveringsformulier.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de aanvraag te bevestigen.