Hand- en nagelverzorging

998258_65641687.jpg

Dit is een voorbeeldpagina. Deze pagina kan worden gevuld met tekst en een afbeelding. Er kan zoveel tekst geplaatst worden als je zelf wilt en je kunt de pagina opmaken net als in een Word-document. Het voorbeeld wat we hieronder hebben gemaakt, laat een aantal mogelijkheden zien:

Hand-en nagelverzorging

Manicure
Handen en nagels worden veel gebruikt en hebben daarom extra verzorging nodig zodat de conditie van de huid en nagels goed blijft. Deze behandeling is daarom helemaal geen overbodige luxe, je handen zullen na deze behandeling weer heerlijk zacht zijn en er verzorgd uitzien.

 • Basis manicure
  20 minuten, veilen, nagelriemverzorging, nagels lakken
 • Spa manicure
  40 minuten, massage, scrub, veilen, nagelriemverzorging, nagels lakken.
  Luxe manicure
  60 minuten, massage, scrub, veilen, nagelriemverzorging, gelcolor-behandeling 

 

Gel-en acrylnagels

Heb je last van zwakke nagels of scheuren ze vaak in, breken ze snel of brokkelen ze af, dan kun je dit oplossen met kunstnagels. Met kunstnagels verstevig je de natuurlijke nagel en met één behandeling heb je al mooie, lange verzorgde nagels.

 • Gelnagels
  Met gel wordt de nagel verlengd met behulp van een tip. Je kunt kiezen voor french manicure, naturel-nagels of gelnagels met een mooie gelcolor.
 • Acrylnagels
  Met acryl wordt de nagel verlengd door middel van een tip of sjabloon. Je kunt bij acryl kiezen tussen french manicure, naturel-nagels of acrylnagels met een mooie gelcolor.

  Kijk hier voor de tarieven voor hand- en nagelverzorging


MEER WETEN? 

Laat het ons gerust weten als je nog vragen hebt over deze behandeling.  Tel: 026 30 200 55 .

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak maken kan telefonisch of via onderstaand reserveringsformulier.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de aanvraag te bevestigen.