Nieuwsberichten

Zwakke nagels, vet haar of een gescheurde nagel? Deze tien schoonheidstips kunnen wel eens van pas komen!

Natuurlijke schoonheidstips

02apr2014

Zwakke nagels, vet haar of een gescheurde nagel? Deze tien schoonheidstips kunnen wel eens van pas komen!

1. Zwakke nagels?
Voeg een theelepel fijngehakte knoflook toe aan je nagellak. Het zal je nagels versterken. Plus: het is veel goedkoper dan een versterkende nagellak.

2. Krullen?
Gebruik een papieren zak! Dat werkt net zo goed als echte krulspelden. Scheur de zak in repen en rol die in je licht vochtige haar. Je kan zo gaan slapen of, voor een sneller resultaat, de haardroger en wat haarlak gebruiken.

3. Nagellak sneller droog
Breng olijfolie aan op je nagels! Vroeger werd deze techniek ook in de nagelsalons gebruikt. Nu hebben ze natuurlijk handdrogers, maar olie is nog steeds een goede manier om vlekken te vermijden.

4. Ieks, vet haar!
Giet een pakje droge havermout op je haar. Havermout absorbeert de vettige olie in je haar net zo goed als een 'droge' shampoo. Bovendien is het erg eenvoudig om de havermout terug uit je haar te borstelen.

5. Droog en broos haar
Volg oma's raad op en gebruik mayonaise als haarmasker. De eieren en olie in mayonaise zorgen ervoor dat je haar sterker wordt en goed kan hydrateren.

6. Gescheurde nagel, help?
Trek de nagel zeker niet af, maar lijm hem zelf terug vast. Breng met een tandenstoker een klein beetje lijm aan op het scheurtje, laat even drogen en ga erover met wat nagellak.

7. Glanzend haar
Spoel je haar onder de douche met wat azijn. Laat het drie tot vijf minuutjes inwerken en spoel het daarna uit met koud water.

8. Azijn op?
Glanzend haar maar je azijn is op? Sop je haar in ijskoud water. Zorg er wel voor dat je hoofdhuid niet in aanraking komt met de koude, want dat is niet gezond.

9. Statische elektriciteit
En je ziet eruit alsof je net je vingers in het stopcontact gestoken hebt? Ga met een droogtrommeldoekje (dat je normaal gezien bij je handdoeken in de droogkast steekt) over de haren die rechtstaan. Het doekje zal hetzelfde effect hebben op je haar als het heeft op de handddoeken.

10. Beschimmelde nagels
Smeer wat Vicks VapoRub op je handen en voeten voor je gaat slapen en dek ze af met handschoenen en kousen. Binnen zes tot acht weken zou je al resultaat moeten zien, maar het is mogelijk dat de schimmel niet volledig weg zal verdwijnen.

«Terug naar overzicht

 • 02 april 2014Maandactie!

  Deze maand weer een nieuwe actie! Een Luxe Manicure inclusief GelColor behandeling van €75,00 alleen deze maand voor €55,00!

  » Lees meer

 • 02 april 2014Nieuw in de salon

  Vanaf vandaag staat de zomercollectie van O.P.I. voor je klaar. Shop ze nu voor maar €15,00 in de webshop met de kortingscode: OPIZOMER.

  » Lees meer

 • 02 april 2014Natuurlijke schoonheidstips

  Zwakke nagels, vet haar of een gescheurde nagel? Deze tien schoonheidstips kunnen wel eens van pas komen!

  » Lees meer

 • 02 april 2014Versterking in ons team!

  Vorige week is Astrid ons team komen versterken! Een gediplomeerd pedicure. Houd onze acties in de gaten, binnenkort gaan we een geweldige pedicure-actie opzetten!

  » Lees meer